Håndverksøl • Live sport • Live musikk

Historien

Huset Pub, som er lokalisert i hjertet av Bergen sentrum har en historie som strekker seg helt tilbake til 1978. Med sine mangeårige røtter i byen har baren etablert seg som en viktig del av Bergens pubkultur.

Da gjestehuset først åpnet dørene tilbake i 78, var det med øyeblikkelig suksess både blant lokalbefolkningen og tilreisende. Hotellbaren den gang hadde en autentisk og rustikk atmosfære som ga den en unik sjarm. Fra den første dagen fungerte puben, og da spesielt bardisken som en samlingsplass for mennesker som ønsket å nyte god drikke i hyggelig selskap. Bardisken er forøvrig den samme som ble bygget i 1978.

I løpet av årene har Huset blitt et møtested for både studenter, musikere, kunstnere og lokalbefolkning. Den har vært vertskap for utallige konserter og musikkarrangementer.

Puben har overlevd flere tiår med endringer i Bergens pubscene. Til tross for knallhard konkurranse fra nye vannhull har Huset klart å opprettholde sin unike identitet og lojale kundebase. Dette skyldes i stor grad den vennlige servicen og de imøtekommende gjestene, samt den autentiske atmosfæren som har gjort stedet til et kjært tilholdssted for mange, på tvers av alder og sosiologiske forskjeller.

I dag fortsetter Huset Pub å være en viktig del av Bergens sosiale scene. Med sin lange historie og sterke bånd til byen, er baren et symbol på kontinuitet og fellesskap. Det være seg for å nyte en kald øl etter jobb, høre på live musikk eller bare for å møte venner. Huset et sted der man kan skape minner og oppleve den genuine bergenske pubkulturen.